Тренери

7Ленишин Вікторія Андріївна – Майстер спорту міжнародного класу з художньої гімнастики, кандидат наук з фізичного виховання та спорту, член збірної України з 2007 року по 2012 рік. Фіналістка Олімпійських Ігор у Лондоні 2012 р. (5 місце). Спортивну кар’єру починала у Львові, перші тренери – Сороковська Катерина Петрівна та Іванів Ірина Ярославівна. Тренувалася під керівництвом Дерюгіної Альбіни Миколаївни, Дерюгіної Ірини Іванівни та Безсонової Вікторії Анатоліївни. Багаторазова призерка чемпіонатів України, міжнародних турнірів, срібний та бронзовий призер Етапів кубку світу. Закінчила Львівський держаний університет фізичної культури, отримала звання кандидата наук. У своїй роботі Вікторія обирає індивідуальний підхід до кожної дитини, завжди вислухає, допоможе та підтримає Вашу красуню.

когут 3

       Когут Марта Мирославівна – майстер спорту з художньої гімнастики. Спортивну кар’єру починала у Львові у Міхеєвої Тетяни Едуардівни, далі свою спортивну кар’єру продовжила у СК «Багіра», під керівництвом Сороковської Катерини Петрівни та Іванів Ірини Ярославівни. Багаторазова призерка чемпіонатів України та міжнародних турнірів. Також успішно проводить майстер класи та навчально тренуальні збори в Україні та за її межами (Італія, Польща, Словакія, Франція). Закінчила Львівський держаний університет фізичної культури та УКУ (Український Католицький Університет).

 

        Радомська Кристина Дмитрівна – кандидат в майстри спорту з художньої гімнастики, багаторазова призерка всеукраїнських та міжнародних змагань. Закінчила Харківський національний педагогічний університет. Свою тренерську діяльність починала у рідному місті де організувала власний спортивний клуб, який успішно функціонує і на даний час. Стаж роботи тренером більше 6 років.

 

       Ганусяк Юлія Михайлівна – майстер спорту з художньої гімнастики. Спортивну кар’єру починала у Львові  СК «Багіра», під керівництвом Сороковської Катерини Петрівни та Іванів Ірини Ярославівни. Багаторазова призерка чемпіонатів України та міжнародних турнірів. Закінчила Львівський держаний університет фізичної культури. Стаж роботи тренером більше 10 років.

       Пшеченко Анжеліка Олегівна – гімнастикою почала займатися в 7 років, отримала розряд кандидат в майстри спорту з художньої гімнастики. Закінчила Львівський державний університет фізичної культури (факультет фізичного виховання) та Львівський державний університет внутрішніх справ(факультет психологія). Паралельно з навчанням вела тренерську діяльність на посаді тренера з художньої гімнастики пропрацювала у Львові більше 5 років. Також має досвід роботи за кордоном – рік пропрацювала в спортивному клубі “Miami gymnastics” (м.Маямі) і два роки в Італії (м.Альбенга).